Sneldamkampioenschap DMH/WHDB

Afgelopen zaterdag is het sneldamkampioenschap van de DMH verspeeld. Voor het tweede op een volgende jaar werd dit Kampioenschap samen met de West Hollandse Dambond georganiseerd. LDG liet zich door drie spelers vertegenwoordigen.

Top sneldammer Bronstring was helaas verhinderd, maar Hans Kreder, Hans Tangelder en Maurits Meijer hebben met verve de Leidse eer verdedigd. Hans Tangelder werd met 13 punten uit 13 wedstrijden 16de in het DMH klassement en 22ste in het A klassement. Hans Kreder ook met 13 punten werd door dat hij meer weerstandspunten had 13de van de DMH en 20ste in het A klassement. Maurits Meijer eindigde met 14 punten het hoogste, hij werd 12de van de DMH en 2de in het B klassement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *