Computer Olympiade Dammen in Leiden

Komend weekend begint in Leiden de vijftiende internationale conferentie Advances in Computer Games. Een van de activiteiten is de Olympiade Computer dammen. Op 1 en 2 juli zullen 11 programma’s uit 5 verschillende landen gaan uitmaken wie de beste is. Uiteraard is het Leidse Slagzet.com, met een licht verbeterde versie, ook van de partij. De rekenmonsters zullen een volledige competitie, dat zijn 22 ronden, afleggen. Een bezoek aan dit toernooi is aan te raden. Bij dit toernooi kun je tijdens het spelen een praatje maken met de deelnemers en op de schermen mee kijken naar de gedachtekronkels van de programma’s. Het toernooi vindt plaats in het Snellius gebouw Niels Bohrweg 1, Leiden. We beginnen rond 10 uur en spelen tot ongeveer 17 uur.

 

Voor de liefhebbers de lijst van deelnemers:

 • BIT.S.A.Y. Runze You (Peoples Republic of China)
 • Cerberus Leo Nagels (The Netherlands)
 • Deep Nikita Andrew Lin (U.S.A.)
 • Dragon Draughts Michel Grimminck (The Netherlands)
 • GWD Gijsbert Wiesenekker (The Netherlands)
 • Moby Dam Harm Jetten (The Netherlands)
 • Scan Fabien Letouzey (France)
 • Sjende Blyn Jelle Wiersma (The Netherlands)
 • Slagzet.com Maurits Meijer (The Netherlands)
 • TdKing Ton Tillemans (Switserland)
 • Tornado Frank Mesander (The Netherlands)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *