21 december kerstdamavond

Op donderdag 21 december organiseert het Leids Damgenootschap weer haar jaarlijkse Kerstdamavond.
Op die avond worden meerdere korte dampartijen gespeeld. Daarbij wordt ervoor gezorgd dat iedere deelnemer zo veel mogelijk speelt tegen spelers van ongeveer gelijke sterkte. Dus ook mensen die alleen maar thuis zo af en toe een potje dammen, kunnen meedoen zonder de angst ‘toch maar alles te zullen verliezen’. Iedereen is van harte welkom.
Bij de prijsuitreiking wordt rekening gehouden met de speelsterkte van de deelnemers. Maar één ding is zeker: iedere deelnemer gaat met een prijs(je) naar huis! De deelname is gratis.
Van tevoren aanmelden is niet nodig. U wordt wel gevraagd om uiterlijk 19.45 uur aanwezig te zijn, zodat de dampartijen om 20.00 uur kunnen beginnen. De prijsuitreiking zal rond 22.30 uur plaatsvinden.
Het adres luidt: Leids Denksportcentrum, Robijnstraat 4, Leiden.
Een extra reden om mee te doen:
Al meer dan honderd jaar worden er op damgebied allerlei activiteiten in Leiden georganiseerd. Daar is een mooi boek over verschenen “Damsport in Leiden” dit boek is bij LDG te koop voor 15 euro. Voor mensen die echt niet in de gelegenheid zijn om langs te komen is dit boek ook te koop in de webshop van Slagzet.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *