Provinciaal team van LDG degradeert

Na een 10-2 nederlaag afgelopen vrijdagavond tegen het tweede team van Van Stigt Thans uit Schiedam is degradatie van het provinciaal team van LDG uit de hoofdklasse onafwendbaar. In deze wedstrijd wisten alleen Evert Bronstring en Dick den Ouden een remise te behalen. Na afgelopen vrijdag is de tussenstand in de provinciale hoofdklasse:

1. Van Stigt Thans 1 12 punten uit 6 wedstrijden.
2. RDC Rijnsburg 9 punten uit 6 wedstrijden.
3. Constant Charlois 9 punten uit 7 wedstrijden.
4. Den Haag en Damlust Gouda 8 punten uit 7 wedstrijden.
6. Van Stigt Thans 2 5 punten uit 7 wedstrijden.
7. De Hofstad Dammers en Damlust Gouda 2 4 punten uit 7 wedstrijden.
9. LDG 3 punten uit 8 wedstrijden.

Omdat LDG alle 8 competitie wedstrijden gespeeld heeft, kan LDG de laatste plaats niet meer verlaten en degradeert uit de provinciale hoofdklasse. Opvallend is dat LDG verloren heeft van de startploegen Van Stigt Thans 2, De Hofstad Dammers en Damlust Gouda 2, terwijl er gewonnen werd van het hooggeklasseerde RDC Rijnsburg en gelijk gespeeld werd tegen het sterke Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *