Online groepstrainingen

Een bericht van Ron Heusdens en Ester van Muijen:

Beste dammers,

Met veel plezier kunnen we jullie melden dat de vijfde serie online groepstrainingen eraan komt. Ron Heusdens en Ester van Muijen verzorgen de online groepstrainingen voor alle niveaus, van beginners tot ver gevorderden.

Ron Heusdens is een van de Nederlandse topspelers en een ervaren trainer. Zo was hij de trainer van vele succesvolle spelers waaronder Martijn van IJzendoorn, Frerik Andriessen, Stefan Stapper en Robin Vogelaar. Ron zal de trainingen voor de ver gevorderde spelers verzorgen.

Ester van Muijen is de talentcoach meisjes van de KNDB. Daarnaast heeft ze verschillende trainingsgroepen voor jeugd en senioren onder haar hoede. Ester zal trainingen verzorgen voor zowel beginnende als gevorderde spelers.

De trainingen van Ron staan dit keer in het teken van legends. Iedere training wordt een supergrootmeester uit het verleden onder de loep genomen. Denk hierbij aan namen als Andris Andreiko, Iser Koeperman, Nicolai Mistchanski, Piet Roozenburg, Jannes van der Wal etc. Ook Ester behandelt deze serie weer nieuw materiaal. De onderwerpen worden afgestemd op de wensen van de deelnemers.

De trainingen duren 2 uur en vinden eens per twee weken plaats op een doordeweekse dag. We werken in groepen van rond de 8 personen. We proberen in de planning rekening te houden met de zomervakantie door de trainingen aan de verschillende groepen verspreid aan te bieden. Als je twee weken weg bent, kun je de gemiste training(en) bij de andere groep inhalen. Al kun je met een goede internetverbinding en laptop natuurlijk ook op vakantie de training bijwonen. Bij voldoende aanmeldingen starten de eerste groepen in de week van 17 mei.

Je kunt je tot vrijdag 14 mei opgeven voor de nieuwe cyclus van 5 trainingen door een mail te sturen naar info@dedenksportdocent.nl. De kosten bedragen €50 per persoon. Vermeld bij je aanmelding of je overdag beschikbaar bent en geef het ook aan als je op een vaste dag of avond verhinderd bent.

Om een beter beeld te geven van de inhoud van de trainingen hebben we voor eerdere series op YouTube korte voorproefjes van de trainingen geplaatst:

Voorproefje online groepstrainingen Ron Heusdens (1)

Voorproefje online groepstrainingen Ron Heusdens (2)

Voorproefje online groepstrainingen Ester van Muijen (1)

Voorproefje online groepstrainingen Ester van Muijen (2)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *