Zomercompetitie 6 juli t/m 17 augustus

Vanaf 6 juli tot en met 17 augustus (uitgezonderd woensdag 20 juli) houdt het Leids Damgenootschap op woensdag haar clubavonden. Op deze avonden organiseert LDG een zomercompetitie, waarvoor iedere belangstellende wordt uitgenodigd.

De formule is dat op één avond twee rondes worden gespeeld met als speeltempo 20 minuten plus 25 seconden per zet per persoon. Deelnemers zijn geheel vrij in het kiezen van de avonden waarop zij willen komen. (Het is per slot van rekening vakantieperiode!) Ook kunnen deelnemers ervoor kiezen om maar één ronde op een avond te spelen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U hoeft zich zelfs niet aan te melden. We zien gewoon per avond wel wie er mee doen. Wel stellen we het op prijs dat deelnemers uiterlijk 20:00 uur aanwezig zijn.

Om toch iets van een competitie-element in te brengen, berekenen we de tussen- en eindstanden aan de hand van het scoringspercentage. Om daadwerkelijk in de eindrangschikking mee te tellen, moet een deelnemer minimaal vijf ronden hebben gespeeld. De nummer één in de eindrangschikking op 17 augustus verkrijgt eeuwige roem in de rijke annalen van het Leids Damgenootschap.

Uiteraard zijn ook niet-Leidenaren welkom, zegt het voort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *