Rotterdam Open 16 juli van start in de sporthal van de Erasmus Universiteit

Het eerste Rotterdam Open toernooi gaat zondag 16 juli met ongeveer 100 dammers van start, en eindigt op zaterdag 22 juli. Vanwege het onverwacht groot aantal deelnemers zal het toernooi niet plaatsvinden in een bescheiden speelzaal in Ommoord (zoals eerder aangekondigd was op deze website), maar in de fraaie sporthal van de Erasmus Universiteit.

Internationaal-Damtoernooi-Promo-EN-A4-3

Er nemen ook 4 leden van LDG aan deel: Steven den Hollander, Hans Tangelder, André van der Kwartel en Henk Meester.

Heb je zin en tijd, om ongetwijfeld één van de mooiste toernooien deze zomer te spelen, dan kun je je nog op 16 juli ter plaatse aanmelden tot 11.30 uur. Dagelijks zal er een heerlijke Surinaamse catering aanwezig zijn. Dat alleen al maakt het de moeite waard om naar Rotterdam Open te komen!

Zie voor alle informatie de website http://www.rotterdamsopen.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *