Stevenshof wint schooldamtoernooi

Basisschool De Stevenshof is winnaar geworden van het schooldamtoernooi dat jaarlijks wordt georganiseerd door de Leidse Schoolsportcommissie in samenwerking met het Leids Damgenootschap

 

Woensdagmiddag 8 februari werd een damtoernooi gehouden voor teams van de basisscholen in Leiden. Een team bestaat uit vier spelers. Er deden veertien teams van in totaal acht scholen mee, zodat er maar liefst 56 basisschoolleerlingen aan dit toernooi deelnamen.. De voorrondes werden gespeeld in twee groepen van zeven teams die met elkaar een halve competitie verspeelden. Vervolgens werd een finaleronde gespeeld, waarin de nummer één van de ene groep speelde tegen de nummer één van de andere groep, de nummer twee tegen de nummer twee, enz.

In beide groepen werd een team van De Stevenshof school eerste, zodat de finale om de eerste plaats werd gespeeld tussen De Stevenshof 1 en De Stevenshof 2. De Stevenshof 1 won. De totale uitslag is geworden:

1. Stevenshof 1; 2. Stevenshof 2; 3. Telderschool 2; 4. Telderschool 1; 5. Dukdalf 2; 6. Dukdalf 1; 7. De Schakel 1; 8. Pacelli; 9. St. Joseph; 10. Merenwijk 2; 11 Sleutelbloem 1; 12. Sleutelbloem 2; 13. Merenwijk 1; 14. De SChakel 2.

De Stevenshof school mag nu mee gaan spelen in de regionale finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *