Nieuw zomer damtoernooi Rotterdam Open 2017

Nadat Zuid-Holland jarenlang verstoken is gebleven van een international zomer damtoernooi, wordt er in Rotterdam deze zomer het Rotterdam Open 2017 damtoernooi gespeeld.

RotterdamOpen

De organisatie schrijft op de website http://www.rotterdamsopen.nl/

Rotterdam is één van de hipste steden van de wereld. Het is een stad dat bruist van energie. Levendigheid, aantrekkelijkheid en een divers cultuur aan bewoners maakt haar tot de grootste wereldstad. Er vinden dan ook veel activiteiten en festivals plaats in Rotterdam, zoals: de Tour de France, Bavaria City Race, Camping Rotterdam en de Zomer Carnaval. Vanaf 16 juli 2017 laat Rotterdam aan de wereld zien ook een grote damstad te zijn. Overal uit de wereld komen internationale en nationale grootmeesters en meesters, kandidaat meesters, subtoppers en bovenal de creatieve huisdammers naar de wijk Ommoord in Rotterdam om met elkaar de strijd aan te gaan op de honderd damvelden.

Andrew Tjong A Ong voegt hier in een post op het damforum nog aan toe:

Via deze weg willen wij u uitnodigen voor ons prachtige nieuwe toernooi: Het Rotterdam Open 2017, gehouden van 16 tot en met 22 juli 2017 in, u raad het al, Rotterdam! 
De speelzaal is in Rotterdam-Ommoord, John Mottweg 122

Met een rijkgevulde prijzenpot van meer dan 3500 euro, inclusief wat verrassingsprijzen, maakt iedereen, ongeacht de rating, kans op een mooi geldbedrag. U wordt verzocht zondag 16 juli om uiterlijk 11.30 aanwezig te zijn voor het aanmelden zodat de opening om stipt 13.00 kan beginnen (kijk voor meer informatie over het programma, het prijzengeld, de wedstrijdvoorwaarden en inschrijven, op de website van Rotterdam Open 2017):

http://www.rotterdamsopen.nl 

Wij hopen jullie allemaal te zien bij het Rotterdam Open 2017!

(einde post van Andrew Tjong A Ong)

Dit jaar wordt het toernooi gespeeld in een bescheiden speelzaal in de Rotterdamse wijk Ommoord, maar wie weet groeit het toernooi in de toekomst door naar onderstaande accommodatie met een partij van Steven den Hollander op de middenstip.

Kuip

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *